Onze werkwijze

Wij hebben ervaring en expertise in zowel nieuwbouw, verbouw, reparatie en advies voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

#
Nieuwbouw

Wij verzorgen het gehele tegelwerk in uw nieuwbouw woning. Of het nu gaat om uw badkamer, toilet of begane grondvloer Bloemen Tegelwerk realiseert het voor u.

#
Verbouw

Bent u die lelijke oude tegels in de badkamer zat en is het tijd voor een nieuwe praktische indeling? Of wilt u het laminaat in de woonkamer vervangen voor een mooie tegelvloer? Wij zijn uw partner!

#
Reparatie

Beschadigd tegelwerk herstellen? Ook voor al uw reparatie klussen zijn wij uw betrouwbare partner.

#
Advies

Om u een zo goed mogelijk advies te geven, is het belangrijk wat uw wensen precies zijn. Tijdens een adviesgesprek worden alle mogelijkheden met u doorgesproken en wordt er gekeken wat uw wensen zijn, en welke mogelijkheden er binnen uw situatie zijn.

#

Graag inspiratie opdoen of door ons uitgevoerd werk bekijken ? Neem een kijkje bij onze projecten!

Ons werkproces

Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen!

Stap 01

Contact

Samen komen we overheen wat uw wensen en plannen zijn. Tijdens deze stap zullen wij u zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden en de daar bij horende kosten.

Stap 02

Offerte

Vrijblijvend maken we op basis van uw wensen een offerte.

Stap 03

Plaatsen

Zodra we samen tot een akkoord zijn gekomen nemen we contact met u op om uw project in te plannen. We proberen dit altijd zo passend mogelijk af te stemmen op uw gewenste datum(s).